Cheese

View as Grid List
Page
per page
  1. New
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Piedmontese DOP cheese from 2018 Alpage
  2. Asiago d'Allevo DOP Vecchio
    Asiago d'Allevo DOP - Matured
    A PDO Asiago, produced with raw cow's milk and matured at least 8 months
  3. Asiago d'Allevo Prodotto della Montagna di Lavarone
    Asiago d'Allevo Product of mountain from Lavarone
    DOP cheese produced at 1170 m and aged at least 4 months
  4. Asiago d'Allevo DOP Mezzano
    Asiago Mezzano DOP
    A DPO Asiago half-matured, produced with raw cow's milk
  5. Asiago Pressato DOP Casello 154
    Asiago Pressato DOP
    Delicate cow's milk cheese with at least 20 days of ageing
  6. Asiago Pressato DOP Nero
    Asiago Pressato DOP ' Black wheel'
    Particular selection of the typical Asiago Pressato DOP matured at lea...
  7. Asiago Pressato DOP Oro del Tempo
    Asiago Pressato DOP - 'Oro del Tempo'
    Particular selection of Asiago DOP, very sweet
  8. Asiago Pressato DOP - Prodotto della Montagna
    Asiago Pressato DOP - Mountain Selection
    A particular selection of Asiago Pressato DOP produced in the mountains
  9. Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Asiago Stravecchio DOP 'Malga' Cheese
    Rare cheese, produced only in summer in mountain dairies, aged for 19...
  10. Formaggio Crucolo Saporito
    Crucolo Saporito Cheese
    Simular to a pressed Asiago, aged in the cellar of the Rifugio Crucolo
  11. Formaggio d'Allevo Malga Verde
    Formaggio d'Allevo Malga Verde
    Tipico formaggio di Malga prodotto in alpeggio nel periodo estivo
  12. Formaggio Malga Verde
    Formaggio Malga Verde
    Typical Malga cheese produced in the summer
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it
Via Ettore Maiorana 3/A - 31025 Santa Lucia di Piave (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. 52.000 i.v.