Cheese

(25)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Bagoss di Bagolino
    Bagoss di Bagolino
    A cheese produced in Bagolino, a Slow Food Presidium
  2. Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Rare cheese aged 18 months; Slow Food Presidium
  3. Asiago Pressato DOP - Prodotto della Montagna
    Asiago Pressato DOP - Prodotto della Montagna
    A particular selection of Asiago Pressato PDO produced in the mountains
  4. Formaggio Malga Verde
    Formaggio Malga Verde
    Typical Malga cheese produced in the summer
  5. New
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    PDO alpine cheese aged for at least 12 months, with a very ancient tra...
  6. Formaggio di Malga Campoluzzo Superiore
    Malga Campoluzzo - Sapori di Malga
    Alpage cheese produced with raw milk
  7. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  8. Beaufort AOC - Alpage de Plan Pichu
    Beaufort AOP - Alpage de Plan Pichu
    A great mountain cheese, produced in Haute-Savoie region
  9. Beaufort AOC Chalet d'Alpage
    Beaufort AOP Chelet d'Alpage
    A great mountain cheese, produced in Haute-Savoie region
  10. Toma ossolana di alpeggio Bettelmatt
    Bettelmatt di Bettelmatt Cheese
    Piemontese cheese produced with alpine milk from Bruna cows
  11. Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno d'alpeggio DOP, Presidio Slow Food
  12. Gruyere AOC Alpage
    Gruyere AOP Alpage - Gourmino's selection
    Alpage selection of the most famous Helvetic cheese
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.