Fish

View as Grid List
Page
per page
  1. New
    product 95867
    Baccalà mantecato al peperoncino
    Baccalà mantecato flavored with Sicilian hot pepper
  2. Buzzonaglia di Tonno rosso in olio di girasole biologico
    Buzzonaglia di Tonno rosso in olio di girasole biologico
    The less valued cut of tuna, but very tasty, preserved in organic oil
  3. Tonno Affumicato Bernardini
    Smocked Tuna
    Yellow Tuna (Thunnus Albacares) fillet smoked in a traditional way
  4. Tonno Bonito del Norte
    Tonno Bonito del Norte
    Whole slices of Bonito del Norte white tuna in olive oil
  5. Tonno Bonito del Norte vaso
    Tonno Bonito del Norte - glass jar
    Whole slices of Bonito del Norte white tuna in glass jar with olive oil
  6. Tonno Marinato Bernardini
    Tonno Marianto a Trancio
    Delicate tuna, non smoked and with a unique softness
  7. Bottarga di Tonno Bernardini
    Tuna Bottarga
    Salted and dried tuna eggs
  8. Ventresca di Tonno Bonito del Norte
    Ventresca di Tonno Bonito del Norte
    Whole slices of Bonito del Norte ventresca in glass jar with olive oil
  9. Ventresca di Tonno Rosso in olio di girasole biologico
    Ventresca di Tonno Rosso in olio di girasole biologico
    The most precious tuna cut, preserved in cold pressed biologic sunflow...
  10. Pesce Spada Affumicato in Busta
    Pesce Spada Affumicato in Busta
    Swordfish with sashimi quality, gently smoked in cold
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.