Cheese

(24)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Bagoss di Bagolino
    Bagoss di Bagolino
    A cheese produced in Bagolino, a Slow Food Presidium
  2. Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Rare cheese aged 18 months; Slow Food Presidium
  3. New
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    PDO alpine cheese aged for at least 12 months, with a very ancient tra...
  4. Vezzena di Lavarone Sapori di Malga 2023
    Vezzena di Lavarone Sapori di Malga 2023
    Cheese produced for centuries in alpine pastures; Slow Food Presidium
  5. Fiore Sardo DOP Biologico
    Fiore Sardo DOP Biologico Giovane
    Great pecorino produced with organic raw milk from Sarda sheeps, gentl...
  6. Fiore Sardo DOP Biologico stagionato
    Fiore Sardo DOP Biologico Stagionato
    Pecorino DOP produced with sheep's raw organic milk
  7. Pecorino di Osilo
    Pecorino di Osilo
    A small pecorino form Sardinia, which is also a Slow Food Presìdia
  8. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  9. Piacentinu Ennese DOP - Di Venti
    Piacentinu Ennese DOP
    Sicilian raw milk Pecorino, Slow Food Presidium, with pepper and saffron
  10. Robiola di Roccaverano DOP affinata
    Robiola of Roccaverano DOP affinata
    Roccaverano DOP refined for 18 days
  11. Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno d'alpeggio DOP, Presidio Slow Food
  12. New
    product 46925
    Gouda artigianale stravecchio
    Cheese made from raw cow's milk, Presidio Slow Food
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.