Vegetable

View as Grid List
Page
per page
  1. Cotoletta di seitan Bio
    Cotoletta di seitan Bio
    Prodotto a base di seitan croccante e sfizioso
  2. La Giardiniera in Agrodolce
    La Giardiniera in Agrodolce
    Vegetables cultivated, worked and packed in Italy
  3. Pomodori secchi ready to eat
    Pomodori secchi ready to eat
    Delicious tomatoes naturally sun dried and ready to eat
  4. Lenticchie IGP di Castelluccio di Norcia
    Castelluccio Lentils PGI
    Castelluccio Lentils PGI grown on Norcia plateau
  5. Fagiolo di Lamon IGP
    Fagiolo di Lamon IGP
    Ancient traditional bean variety from Feltre, the original one IGP
  6. Fagiolo Gialet Bellunese
    Fagiolo Gialet Bellunese
    Ancient bean variety of Val Belluna, delicate and refined
  7. Lenticchie dell'Umbria
    Lenticchie dell'Umbria - Lentils from Umbria
    Lentils from Umbria, with a delicate taste
  8. Lenticchie IGP di Castelluccio di Norcia
    Lenticchie IGP di Castelluccio di Norcia
    The most famous italian lentils, delicate in taste and easy to cook
  9. Farro Grande Alpino Spelta
    Farro Spelta Integrale
    Spelt of variety Grande Alpino or Spelta, perfect for soups
  10. Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Delicate crackers made with Biancoperla corn
  11. Orzo Agordino Decorticato a Pietra
    Orzo Agordino Decorticato a Pietra - Hulled Barley
    Barley hulled in stone, an ancient grain used in Italian gastronomy va...
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it
Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. 52.000 i.v.