Vegetable

View as Grid List
Page
per page
  1. Cotoletta di seitan Bio
    Cotoletta di seitan Bio
    Prodotto a base di seitan croccante e sfizioso
  2. La Giardiniera in Agrodolce
    La Giardiniera in Agrodolce
    Vegetables cultivated, worked and packed in Italy
  3. Pomodori secchi ready to eat
    Pomodori secchi ready to eat
    Delicious tomatoes naturally sun dried and ready to eat
  4. Lenticchie IGP di Castelluccio di Norcia
    Castelluccio Lentils PGI
    Castelluccio Lentils PGI grown on Norcia plateau
  5. Fagioli Cannellini biologici al naturale
    Fagioli Cannellini al naturale - Cannellini beans
    Boiled Cannellini beans, ready to use for salads and creams
  6. Fagiolo di Lamon IGP
    Fagiolo di Lamon IGP
    Ancient traditional bean variety from Feltre, the original one IGP
  7. Fagiolo Gialet Bellunese
    Fagiolo Gialet Bellunese
    Ancient bean variety of Val Belluna, delicate and refined
  8. Lenticchie biologiche al naturale
    Lenticchie al naturale
    Boiled lentils, ready to use for salads or creams
  9. Lenticchie dell'Umbria
    Lenticchie dell'Umbria - Lentils from Umbria
    Lentils from Umbria, with a delicate taste
  10. Lenticchie IGP di Castelluccio di Norcia
    Lenticchie IGP di Castelluccio di Norcia
    The most famous italian lentils, delicate in taste and easy to cook
  11. Farro Grande Alpino Spelta
    Farro Spelta Integrale
    Spelt of variety Grande Alpino or Spelta, perfect for soups
  12. Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Delicate crackers made with Biancoperla corn
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it
Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. 52.000 i.v.