Cheese

(27)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Cacio di Caterina
    Cacio di Caterina
    Tuscan pecorino produced with milk from Maremma and aged in caves
  2. product 31354
    Cacio di Venere Bio
    Organic pecorino cheese with truffle
  3. Cacio Marzolino
    Cacio Marzolino di Pura Pecora
    A very ancient pecorino, produced since centuries in Tuscany
  4. New
    Cacio Nero
    Cacio Nero
    Half-matured pecorino produced in Tuscany
  5. Fior del Pastore Fresco
    Fior del Pastore Fresco
    Fresh pecorino produced in Tuscany with milk from Maremma
  6. Pecorino al Pistacchio Verde di Bronte DOP
    Pecorino al Pistacchio Verde di Bronte DOP
    Pecorino produced with sheep's milk from Maremma and pistachios
  7. Pecorino biologico a caglio vegetale Fior di Natura fresco
    Pecorino Bio Fior di Natura
    Fresh vegetable rennet pecorino produced with Maremma organic milk
  8. Pecorino di Pienza al Pepe Nero
    Pecorino di Pienza al Pepe Nero
    Pecorino with pepper produced by Cugusi in Pienza
  9. Pecorino Stagionato in Foglie di Noce
    Pecorino di Pienza Foglie di Noce
    Tuscan pecorino matured in walnut leaves
  10. Pecorino Fresco di Pienza
    Pecorino di Pienza Fresco
    A fresh, soft pecorino produced in Val d'Orcia, in Tuscany
  11. Pecorino Semistagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza Rosso
    The typical red rind Pecorino of Pienza, treated with tomato sauce
  12. Pecorino Stagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza stagionato
    The typical aged Pecorino of Pienza, treated on the rind with olive oil
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.