Cheese

(12)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Caciocavallo Irpino giovane
    Caciocavallo Irpino Fresco
    Young stretched curd cheese, produced with milk from Irpinia
  2. Caciocavallo Irpino Stagionato in Grotta
    Caciocavallo Irpino Stagionato in Grotta
    Artisanal cheese produced with raw milk from Irpinia, matured in caves
  3. product 25208
    Caciocavallo Pascolino
    Small caciocavallo aged for at least 30 days
  4. Provolone del Monaco DOP
    Provolone del Monaco DOP
    A raw milk caciocavallo, with no head
  5. Schiena d'Asino Giovane
    Schiena d'Asino Giovane
    Artisanal pasta filata cheese aged at least 3 months
  6. Bocconcini di Bufala Campana DOP
    Bocconcini di Bufala Campana DOP
    Bocconcini of Bufala Campana DOP hand made produced by Rivabianca
  7. product 25053
    Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala DOP produced with buffalo milk collected in Campania
  8. Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala DOP hand made by Rivabianca
  9. Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala DOP hand made by Rivabianca
  10. Treccia di Bufala Campana DOP
    Treccia di Bufala Campana DOP
    Treccia of Bufala Campana DOP hand made produced by Rivabianca
  11. Treccione di Bufala Affumicato Rivabianca
    Treccione di Bufala Affumicato Rivabianca
    Treccione of smoked Buffalo Mozzarella produced by Rivabianca
  12. Treccione di Bufala Rivabianca
    Treccione di Bufala Rivabianca
    Treccione of Buffalo Mozzarella produced by Rivabianca
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.