Fish

(4)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
  2. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 100 ml bottle
  3. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 250 ml bottle
  4. FIletti di Alici Acquapazza
    FIletti di Alici Acquapazza
    Anchovies fished in the Gulf of Salerno, preserved in oil
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.