Fish

(4)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Uova di Trota
    Trout Eggs - Uova di Trota
    Rainbow trout eggs, processed with salt
  2. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 250 ml bottle
  3. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 100 ml bottle
  4. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.