Cheese

(72)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  2. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  3. Fiordilatte
    Mozzarella Fiordilatte Molise
    Typical Molise product made with local milk
  4. Mozzarella Julienne - Latteria del Molise
    Mozzarella Julienne - Latteria del Molise
    Mozzarella Julienne for pizzerias, produced by Latteria del Molise
  5. Mozzarella di Latte di Bufala - La Maremmana
    Mozzarella with Buffalo Milk - La Maremmana
    Fresh pasta filata cheese produced with raw buffalo milk
  6. Nodini del Caseificio Olanda
    Nodini del Caseificio Olanda
    Soft knots of mozzarella, sweet and milky in taste
  7. Nodini
    Nodini Molise
    Mozzarella nodini produced in Molise region by Latteria del Molise
  8. Scamorze appassite
    Scamorza
    The classic scamorza from Mediterranean tradition
  9. Scamorza affumicata
    Scamorza affumicata
    Scamorza hot smoked, according to the traditional technique
  10. Sfoglia
    Sfoglia di Fiordilatte Molise
    Puff pastry of pasta filata cheese ready to use by Latteria del Molise
  11. Sfoglia Fiordilatte
    Sfoglia Fiordilatte
    A sheet of Fiordilatte mozzarella ready to use
  12. Burrata affumicata 125 g in bicchiere
    Smoked Burrata - Artigiana
    Burrata gently smoked with beech wood
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.