Fish

(12)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Tonno Marinato Bernardini
    Tonno Marinato a Trancio
    Delicate tuna, non smoked and with a unique softness
  2. product 94179
    Fil Rosè di Trota
    Salmon trout loin marinated and cooked at low temperature
  3. product 94111
    Fil Rosè di Trota
    Fillet of rainbow trout, marinated at low temperature
  4. Filetti di Trota Salmonata in olio
    Filetto di Trota Salmonata in olio
    Salmoned trout fillets, hot smoked and marinated in oil
  5. Trota dello Chef agli Agrumi
    Trota dello Chef - Trout fillet with Citrus
    Steamed fillet of rainbow trout with fresh citrus peel
  6. Uova di Trota
    Trout Eggs - Uova di Trota
    Rainbow trout eggs, processed with salt
  7. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 250 ml bottle
  8. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 100 ml bottle
  9. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
  10. Alici marinate
    Filetti di alici marinate
    Marinated anchovy fillets, ready to use
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.