Cheese

(21)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala Campana DOP
    Mozzarella di Bufala DOP hand made by Rivabianca
  2. Fiordilatte
    Mozzarella Fiordilatte Molise
    Typical Molise product made with local milk
  3. Nodini
    Nodini Molise
    Mozzarella nodini produced in Molise region by Latteria del Molise
  4. Scamorze appassite
    Scamorza
    The classic scamorza from Mediterranean tradition
  5. Scamorza affumicata
    Scamorza affumicata
    Scamorza hot smoked, according to the traditional technique
  6. Sfoglia
    Sfoglia di Fiordilatte Molise
    Puff pastry of pasta filata cheese ready to use by Latteria del Molise
  7. Treccia di Bufala Campana DOP
    Treccia di Bufala Campana DOP
    Treccia of Bufala Campana DOP hand made produced by Rivabianca
  8. Treccione di Bufala Affumicato Rivabianca
    Treccione di Bufala Affumicato Rivabianca
    Treccione of smoked Buffalo Mozzarella produced by Rivabianca
  9. Treccione di Bufala Rivabianca
    Treccione di Bufala Rivabianca
    Treccione of Buffalo Mozzarella produced by Rivabianca
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.