Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Capocollo di Martina Franca affumicato
    Capocollo di Martina Franca
    A typical cold cut of Apulia region, pleasantly smoked
  2. Coppa al Ginepro
    Coppa al Ginepro
    A unique Coppa produced in a traditional way, perfumed with Juniper an...
  3. Coppa Piacentina DOP
    Coppa Piacentina DOP
    DOP coppa made with pig's neck and aged at least 6 months
  4. product 80116
    Coppa Stagionata dei Castelli
    Seasoned Coppa produced according to Venetian tradition
  5. Coppa Stagionata Ossocollo
    Ossocollo Coppa Stagionata
    A typical cured neck of pork produced on the hills of Valdobbiadene
  6. 'Nduja di Spilinga
    'Nduja di Spilinga
    One of the most typical Calabrian cured meat
  7. 'Nduja di Spilinga in vasetto
    'Nduja di Spilinga - glass jar
    Typical spreadable Calabrian cured meat
  8. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  9. Musciska Fattibene
    Musciscka
    Pork tenderloin sliced, spiced and dried
  10. product 80113
    Salamino Piccante dei Castelli
    Spicy salami produced by Salumificio dei Castelli, in Montecchio Maggiore
  11. Salamino Piccante dei Castelli
    Salamino Piccante dei Castelli
    Spicy salami produced by Salumificio dei Castelli, in Montecchio Maggiore
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