Meat & Charcuterie

(15)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. 'Nduja di Spilinga
    'Nduja di Spilinga
    One of the most typical Calabrian cured meat
  2. 'Nduja di Spilinga in vasetto
    'Nduja di Spilinga - glass jar
    Typical spreadable Calabrian cured meat
  3. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  4. Musciska Fattibene
    Musciscka
    Pork tenderloin sliced, spiced and dried
  5. product 80113
    Salamino Piccante dei Castelli
    Spicy salami produced by Salumificio dei Castelli, in Montecchio Maggiore
  6. Salamino Piccante dei Castelli
    Salamino Piccante dei Castelli
    Spicy salami produced by Salumificio dei Castelli, in Montecchio Maggiore
  7. Salsiccia Stagionata Napoli Piccante
    Salsiccia Stagionata Napoli Spicy
    Pork sausage with a decidedly spicy flavor with notes of paprika
  8. Spianata Calabrese Piccante
    Spianata Calabrese Piccante
    Spicy salame from Calabria with a typical flat shape
  9. Spianata Fattibene
    Spianata Fattibene
    Spianata with a delicate spicy taste and with no preservatives
  10. Salsiccia Stagionata Piccante
    Spicy Aged Salsiccia
    The typical salsiccia piccante like the one still produced at home
  11. Ventricina Calabrese Rossa Piccante
    Ventricina Calabrese Piccante
    A typical hot salami produced in Calabria
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.