Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Prosciutto di San Daniele con osso
    Prosciutto di San Daniele with Bone
    San Daniele ham produced by a small artisan shop
  2. Prosciutto di Sauris IGP
    Prosciutto di Sauris IGP
    Smoked row ham from Sauris, aged at least 24 months
  3. product 79152A
    Prosciutto di Sauris IGP addobbo
    Smoked row ham from Sauris, aged at least 24 months, without bone
  4. Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    A cured ham produced from Nero dei Nebrodi pigs wild raised for two year
  5. Prosciutto Parma DOP 18 mesi Addobbo
    Prosciutto Parma DOP 18 months Addobbo
    PDO Parma Ham aged at least 18 months, without the bone
  6. Prosciutto San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto San Daniele DOP con osso - selezione Zuanon
    Bone-in raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
  7. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  8. Coscia Reale Fumè Rialto
    Coscia Reale Fumè Rialto
    Delicate speck, slightly smoked with local wood and berries
  9. Speck d'Anatra - petto d'anatra affumicato in baffa
    Duck Speck
    Two duck breasts smoked and matured like a speck.
  10. Filetto Affumicato -  Riserva Roen
    Filetto Affumicato
    Smoked pork fillet by Fratelli Corrà in Smarano
  11. Giacomini - Filetti di suino affumicati
    Giacomini - Fillets of smoked pork
    Small fillets of pork, cured and lightly smoked
  12. Petto d'Oca stagionato affumicato cucito
    Goose breast - cold smoked
    Rolled, cold smoked goose breast.
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