Meat & Charcuterie
(291)
- Prosciutto di Parma DOP by Casa GrazianoA high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
- Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano 30 e LodeSpecial selection of Parma ham cured at least 26 months, by Casa Graziano
- Prosciutto di Parma DOP Casa Graziano addobboA Parma ham produced on the hills of Casa Graziano and aged 24 months
- Prosciutto di Parma DOP pressato Casa GrazianoA high quality Parma ham produced on the hills around Parma and aged 2...
- Prosciutto di Parma matured 30 months by Casa GrazianoA top quality Parma ham produced by Casa Graziano aged at least 26 months
- Prosciutto di Suino Nero dei NebrodiA cured ham produced from Nero dei Nebrodi pigs wild raised for two year
- Prosciutto San Daniele DOP con osso - selezione ZuanonBone-in raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon