Vegetable

(149)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Carciofi con Gambo alla crudaiola
    Carciofi con Gambo alla Crudaiola
    Stemmed artichokes grown, processed and packaged in the province of Lecce
  2. Carciofi con Gambo alla Crudaiola
    Carciofi con Gambo alla Crudaiola
    Brindisino artichokes with stem, farmed and processed in Apulia
  3. Carciofi Interi con Gambo Grigliati in Olio
    Carciofi Interi con gambo grigliati in olio
    Whole grilled artichokes with stem, in 750 g tin
  4. Carciofi alla crudaiola
    Carciofini alla Crudaiola
    Artichokes grown, processed and packaged in the province of Lecce, in ...
  5. Carciofotto pugliese calibro 0 spaccato
    Carciofotto pugliese calibro 0 spaccato
    Artichoke hears spaccati Violetto calibro 0, cultivated in Puglia
  6. Carciofotto pugliese intero calibro 0
    Carciofotto pugliese intero calibro 0
    Hearts of artichoke Violet size 0 whole cultivated in Puglia
  7. Carciofotto pugliese intero calibro 2
    Carciofotto pugliese intero calibro 2
    Whole 2-gauge Violet artichoke hearts grown in Puglia
  8. Carpaccio di finocchio alla crudaiola
    Carpaccio di Finocchio alla Crudaiola
    Fennel grown in Salento, cut in carpaccio
  9. Carpaccio di finocchio alla crudaiola
    Carpaccio di Finocchio alla Crudaiola
    Fennel cultivated in Salento area, cuts as carpaccio
  10. product 93363
    Cetrioli in salamoia
    Whole pickled gherkins processed from fresh and preserved in brine
  11. Cime di Rapa alla Pugliese
    Cime di Rapa alla Pugliese
    Turnip greens obtained from a typically Salento variety
  12. Cime di Rapa alla Pugliese
    Cime di Rapa alla Pugliese
    A typical Salento vegetable, part of the rural identity of Apulia
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.