Fish

(54)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
  2. Filetti di Acciuga al Tartufo
    Filetti di Acciuga al Tartufo
    Meaty Mediterranean anchovy fillets preserved in oil and summer truffle
  3. Filetti di Acciuga al Tartufo
    Filetti di Acciuga al Tartufo
    Meaty Mediterranean anchovy fillets preserved in oil and summer truffle
  4. FIletti di Alici Acquapazza
    FIletti di Alici Acquapazza
    Anchovies fished in the Gulf of Salerno, preserved in oil
  5. New
    product 95952
    Filetti di alici in olio di semi di girasole
    Anchovies caught in the Mediterranean, perfect for cooking
  6. Alici marinate
    Filetti di alici marinate
    Marinated anchovy fillets, ready to use
  7. Filetto di Sgombro affumicato
    Filetto di Sgombro affumicato
    Smoked mackerel fillet, ready to eat
  8. Aringa  Affumicata Sciocca
    Smoked Herring - Aringa Affumicata Sciocca
    Herring slightly salted and smoked by Friultrota
  9. Bottarga di Muggine
    Bottarga di Muggine
    Mullet roe worked in Cabras, in pieces of approx 100 g
  10. Bottarga di Muggine grattugiata
    Bottarga di Muggine - grated
    Grated bottarga produced with imported mullets eggs worked in Cabras
  11. Bottarga di Muggine di Cabras
    Bottarga di Muggine di Cabras
    The authentic Bottarga of Cabras produced with mullet eggs in Sardinia
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.