Cheese

(16)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Caciocavallo Podolico
    Caciocavallo Podolico Stagionato
    A Slow Food Presidium, produced with raw cow milk, 100% from Podolica ...
  2. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    A selection of the classic Provolone aged 16/18 months
  3. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    Great size pasta filata cheese, aged 24/26 months by Enzo Recco
  4. Bocconcino
    Bocconcino Molise
    Mozzarella bocconcini produced in Molise region by Latteria del Molise
  5. Bon Bon
    Bon Bon Molise
    Fior di Latte from Molise in a smaller format
  6. Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Bocconcini of Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  7. Ciliegine
    Ciliegine Molise
    Small mozzarellas produced in Molise region by Latteria del Molise
  8. Fiordilatte per Pizzeria
    Fiordilatte Mozzarella Pizzeria Molise
    Fiordilatte for pizzeria use, produced in Molise region by Latteria de...
  9. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  10. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  11. Fiordilatte
    Mozzarella Fiordilatte Molise
    Typical Molise product made with local milk
  12. Nodini
    Nodini Molise
    Mozzarella nodini produced in Molise region by Latteria del Molise
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.