Cheese

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Typology
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  1. product 31093
    Stracchino All'antica delle Valli Orobiche
    Lombard Slow Food Presidium produced with raw milk and aged in the cellar
  2. Taleggio DOP
    Taleggio DOP
    DOP cheese with soft paste and washed rind
  3. Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Traditional Taleggio with washed rind and soft texture
  4. product 21254
    Taleggio DOP Latte Crudo 'Premium'
    Great Lombard DOP with washed rind produced with local raw milk
  5. Taleggio DOP Piacere Naturale
    Taleggio DOP Piacere Naturale
    A Taleggio that recalls the traditional one
  6. Taleggio Morbido Valsassina DOP
    Taleggio DOP Valsassina
    A soft and delicate version of Taleggio
  7. Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Taleggio La Baita DOP
    Soft, full cream cow's milk, washed rind cheese
  8. Toma della Valle di Gressoney
    Toma della Valle di Gressoney
    Raw milk cheese with washed rind, produced in summer over 2200 meters ...
  9. Creme Fraiche Verre Isigny
    Creme Fraiche Verre Isigny
    Sour cream produced from milk cream, creamy, and slightly tangy
  10. Panna Fresca Dobbiaco
    Fresh cream Dobbiaco
    Fresh pasteurized non-homogenized cream
  11. Panna da Montare 32%
    Panna da Montare 32% UHT Debic
    A UHT cream designed for whipping
  12. Panna E.S.L.
    Panna E.S.L.
    Fresh pasteurized cream at high temperature
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