The product

Fresh cream Dobbiaco

Fresh pasteurized non-homogenized cream
Code:
21300
Country of origin: **
Italy - Trentino Alto Adige
Weight:
1 litre
Minimum order:
1 piece
More Information
Description Cream of milk collected in the area of Dobbiaco, Villabassa and San Candido
Taste Sweet, with a fresh aroma of milk
Suggestions Excellent in pastry but also in the kitchen
More Information
Ingredients Fresh centrifuge CREAM
Allergens in ingredients Milk and products thereof
Weight 1 litre
Packaging Packaged in brick
Storage Conditions (packaged products) Store at temperatures below + 4 ° C
Nutrition Declaration Energy: 1445 kJ / 345 kcal
Fat: 36 g
of which saturates: 24,8 g
Carbohydrate: 3 g
of which sugars: 3 g
Protein: 2,3 g
Salt: 0,07 g
Typical value per 100 ml
The producer

Latteria Tre Cime - Dobbiaco (BZ)- Trentino Alto Adige

Why we chose them
Nel 2004 la latteria ha sostituito l'antico caseificio pusterese, di cui ha conservato una parte del nome - Tre Cime - che rimanda alle latterie di fine Ottocento di San Candido e Dobbiaco. Ora è un laboratorio dove il visitatore può vedere, toccare, imparare e assaggiare. Ogni giorno vengono conferiti dai 300 ai 380 quintali di latte raccolti presso i 180 soci, trasformati poi in burro, panna e formaggi. Nonostante l'alta tecnologia impiegata, il caseificio rimane un'azienda artigianale, il riempimento degli stampi, infatti, è rimasto manuale
From the same producer
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it
Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. 52.000 i.v.