Cheese

(35)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Formaggio il bleu di Nicoletta
    Formaggio "Il Bleu di Nicoletta"
    Extra creamy blue cheese produced with whole milk and cream
  2. product 21087
    Caciocavallo di latte di Bufala
    Pasta filata cheese made from raw buffalo milk matured for at least 12...
  3. Bocconcini di Latte di Bufala - La Maremmana
    Bocconcini with Buffalo Milk - La Maremmana
    Mozzarella morsels with buffalo milk, sweet and delicate
  4. Burrata La Maremmana
    Burrata La Maremmana
    Buffalo milk burrata in a bucket
  5. Burrata La Maremmana
    Burrata La Maremmana
    Burrate made with buffalo's milk from Maremma
  6. Mozzarella di Latte di Bufala - La Maremmana
    Mozzarella with Buffalo Milk - La Maremmana
    Fresh pasta filata cheese produced with raw buffalo milk
  7. Stracciatella di Bufala
    Stracciatella di Bufala
    Stracciatella made by La Maremmana with buffalo milk
  8. Treccione di Latte di Bufala - La Maremmana
    Treccione with Buffalo Milk - La Maremmana
    Treccione with buffalo milk from La Maremmana
  9. product 31353
    Fior di Ricotta di Pecora
    Small fresh sheep ricotta, produced in Tuscany
  10. Fior di Ricotta Pura Pecora
    Fior di Ricotta Pecora
    Fresh sheep ricotta, produced in Tuscany
  11. Condimento a base di burro e tartufo Bianchetto
    Condimento a base di burro con tartufo bianco
    Butter sauce flavoured with Bianchetto truffle
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.