Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Capocollo di Martina Franca affumicato
    Capocollo di Martina Franca
    A typical cold cut of Apulia region, pleasantly smoked
  2. Coppa al Ginepro
    Coppa al Ginepro
    A unique Coppa produced in a traditional way, perfumed with Juniper an...
  3. Coppa Piacentina DOP
    Coppa Piacentina DOP
    DOP coppa made with pig's neck and aged at least 6 months
  4. product 80116
    Coppa Stagionata dei Castelli
    Seasoned Coppa produced according to Venetian tradition
  5. Coppa Stagionata Ossocollo
    Ossocollo Coppa Stagionata
    A typical cured neck of pork produced on the hills of Valdobbiadene
  6. Bresaola Punta d'Anca Intera
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  7. Bresaola
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  8. Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Typical Bresaola della Valtellina IGP, in half
  9. Brasaola di carne fresca punta d'anca
    Bresaola di Carne fresca Punta d'Anca
    Bresaola obtained by the processing of punta d'anca muscles
  10. Bresaola di Equino Fumè
    Bresaola di Equino affumicata
    Lightly smoked equine salami, produced in Trentino Alto Adige
  11. product 82354
    Bresaola Di Montagna
    Artisan Bresaola produced by Fratelli Corrà in Trentino
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