Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Pastrami Nostrano
    Pastrami Nostrano
    Italian beef brisket with an extremely tender texture
  2. Speck Bernardi a metà
    Speck Bernardi a metà
    An artisan speck produced with passion by Karl Bernardi
  3. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  4. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  5. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  6. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
  7. Prosciutto di Cinghiale disossato
    Prosciutto di Cinghiale
    Dry cured boned boar produced in Tuscany according to tradition.
  8. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  9. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
  10. Filetto Affumicato -  Riserva Roen
    Filetto Affumicato
    Smoked pork fillet by Fratelli Corrà in Smarano
  11. Manzo Affumicato
    Manzo affumicato
    Topside of Black Angus beef marinated, slightly smoked and cured to pe...
  12. Mortandela della Val di Non
    Mortandela from Val di Non
    An ancient salami, slightly smoked and aged for 40 days
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