Meat & Charcuterie

(38)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  2. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  3. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  4. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
  5. Prosciutto di Cinghiale disossato
    Prosciutto di Cinghiale
    Dry cured boned boar produced in Tuscany according to tradition.
  6. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  7. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
  8. Manzo Affumicato
    Manzo affumicato
    Topside of Black Angus beef marinated, slightly smoked and cured to pe...
  9. Speck di Cinghiale
    Speck di Cinghiale
    Boar speck accurately aged
  10. Lardo 'Pata Negra' stagionato in conca
    Lardo 'Pata Negra' stagionato in conca di marmo
    Lard seasoned for at least 6 months in marble basins
  11. Lardo di Colonnata IGP - Il Poggio
    Lardo di Colonnata IGP - Il Poggio
    One of the most unique pieces of charcuterie produced in Italy today
  12. Lardo di Colonnata IGP porzioni
    Lardo di Colonnata IGP Giannarelli
    One of the most unique pieces of charcuterie produced in Italy today
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.