Pasta & Co

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  1. Petra 9 - sacco da 5 kg
    Petra 9
    Wholemeal soft wheat flour ideal for various sweet and savoury prepara...
  2. Gallette di Mais Nostrano dell'Isola
    Corn cake - Nostrano dell'Isola variety
    Crunchy yellow corn cakes produced with Nostrano dell'Isola native cor...
  3. Focaccia Rustica Biologica
    Focaccia Rustica Biologica
    The simplest and most versatile focaccia of Panificio Follador
  4. Frisella di grano duro
    Frisella - Durum wheat
    Apulian rusks, handmade and double-baked
  5. product 95009
    Friselline Classiche di Grano Duro
    Small durum wheat friselle typical of Salento, perfect for aperitifs
  6. Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Gallette di Mais Biancoperla Borgoluce
    Crackers made with Biancoperla corn, delicate in taste
  7. La Spessa - Piadina tradizionale
    La Spessa - Piadina Tradizionale
    Thick version of the piadina of the Romagna tradition
  8. La Stirata - Piadina tradizionale
    La Stirata - Piadina tradizionale
    Thin version of the piadina of the Romagna tradition, more similar to ...
  9. Nuvola grande quadra
    Nuvola grande quadra
    Light focaccia, thanks to a second leavening of over 20 hours on a pan
  10. product 95051
    Pala unica bio
    Single portion shovel made with organic flour and chariot
  11. Pan Quadro
    Pan Quadro
    Sofd organic bread for sandwich produced by Follador
  12. Panciotto Bianco Biologico
    Panciotto Bianco Biologico
    High hydration bun, crunchy outside and soft inside
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