Vegetable

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  1. L'antipastino BBQ
    Orto Grigliato
    Mix of grilled vegetables preserved in extra virgin oil and sunflower ...
  2. Patè Bomba del Salento
    Patè Bomba del Salento
    Spicy pepper pâté croissants, typical of Salento
  3. Patè di olive nere
    Patè di Olive Nere
    Patè made with black olives cultivated and processed in Salento
  4. Patè di Peperoni
    Patè di Peperoni
    Pate of sweet red peppers harvested by hand between August and September
  5. Patè di Pomodori Verdi
    Patè di Pomodori verdi
    Pâté of green tomatoes grown in Apulia and harvested between August an...
  6. Peperoni alla crudaiola
    Peperoni alla Crudaiola
    Sweet peppers in strips, cultivated in Salento area and preserved in oil
  7. Peperoni alla crudaiola
    Peperoni alla Crudaiola
    Sweet peppers in strips, cultivated in Salento area and preserved in oil
  8. Peperoni Cherry ripieni con Tonnetto del Mediterraneo
    Peperoni Cherry Ripieni con Tonno
    Cherry peppers filled by hand with Tuna
  9. Peperoni Salentini Piccanti
    Peperoni Salentini Piccanti
    Typical chilli peppers from Salento area, matured with salt and preser...
  10. Pomodori Ciliegini essiccati al sole
    Pomodori Ciliegini Essiccati al Sole
    Cherry tomatoes dried under the sun, cultivated in Puglia
  11. Pomodori Ciliegini essiccati al sole
    Pomodori Ciliegini Essiccati al Sole
    Sweet sun-dried cherry tomatoes, from Salento in Apulia
  12. Pomodori Ciliegini soleggiati
    Pomodori Ciliegini Soleggiati
    Sun-dried cherry tomatoes cultivated and processed in Salento, Apulia
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