Sweets & Pairing

(15)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Cioccolato dello Chef -  72% Cru Fondente - 500 g
    chef's chocolate - 72% XOCONUSCO - 500 G
    Dark blend of fine aromatic cocoa dedicated to Chef
  2. Cioccolato dello Chef -  54% Blend Fondente al sale dolce di Cervia - 500 g
    Chef's Chocolate 62% dark chocolate with sweet salt of cervia
    Dark blend of fine aromatic cocoa dedicated to Chef
  3. Crema Spalmabile Gianduja
    Crema Spalmabile Gianduja - Spreadble cream
    Spreadable Gianduia cream with 18% hazelnut
  4. Cremino Bigusto da Taglio
    Cremino Bigusto for Cutting
    Produced according to the tradition of Italian making-chocolate
  5. Cremino Cioccolato Latte e Fondente
    Cremino Cioccolato Latte e Fondente
    Classic cremino with milk and dark chocolate, in a smaller size of 500...
  6. Cremino  latte e fondente con amarene
    Cremino latte e fondente con amarene - black cherries
    Product of the Italian chocolate-making tradition, in cutting version
  7. Fave di cacao
    Fave di cacao - Cocoa Beans
    Crumbly crunchy crust of cocoa beans, to add the right contrast in plates
  8. Gocce di cioccolato 62% cacao
    Gocce di cioccolato 62% cacao - Chocolate drops
    62% dark chocolate drops, easy to melt and temperate, ideal for ganaches
  9. Condimento al miele e tartufo bianco
    Condimento al Miele e Tartufo bianco
    Italian honey flavoured with White truffle and Bianchetto truffle
  10. Miele di Acacia Apicoltura Cazzola
    Miele di acacia
    Delicate honey collected in Piedmont, Lombardy and in the Appennines
  11. Miele di Acacia con Tartufo Apicoltura Cazzola
    Miele di Acacia e Tartufo
    Acacia Honey flavored with truffle
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.