Sweets & Pairing

(22)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Cremino  latte e fondente con amarene
    Cremino latte e fondente con amarene - black cherries
    Product of the Italian chocolate-making tradition, in cutting version
  2. Fave di cacao
    Fave di cacao - Cocoa Beans
    Crumbly crunchy crust of cocoa beans, to add the right contrast in plates
  3. Gocce di cioccolato 62% cacao
    Gocce di cioccolato 62% cacao - Chocolate drops
    62% dark chocolate drops, easy to melt and temperate, ideal for ganaches
  4. Condimento al miele e tartufo bianco
    Condimento al Miele e Tartufo bianco
    Italian honey flavoured with White truffle and Bianchetto truffle
  5. Miele di Acacia Apicoltura Cazzola
    Miele di acacia
    Delicate honey collected in Piedmont, Lombardy and in the Appennines
  6. Miele di Acacia con Tartufo Apicoltura Cazzola
    Miele di Acacia e Tartufo
    Acacia Honey flavored with truffle
  7. Miele di Corbezzolo Apicoltura Cazzola
    Miele di corbezzolo
    Honey collected in Sardinia
  8. Miele di Lavanda Apicoltura Cazzola
    Miele di lavanda
    Honey collected in Sardinia and Liguria
  9. Miele Millefiori Apicoltura Cazzola
    Miele Millefiori
    Multifloral honey collected in Italy
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.