Sweets & Pairing

(59)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Confettura 'Il sole d'inverno'
    Confettura Sole d'Inverno
    Oranges, dried figs, dates and nuts jam
  2. Fichiaceto
    Fichiaceto - Figs and Balsamic compote
    Figs preserve with Balsamic Vinegar of Modena PGI
  3. Fragolaceto
    Fragolaceto - Strawberries and Balsamic compote
    Strawberries preserve with Balsamic Vinegar of Modena PGI
  4. Marmellata di Arance
    Marmellata di Arance
    Orange marmalade by Macedonia dell'Orto
  5. Pereaceto
    Pereaceto - Pears and Balsamic compote
    Pears preserve with Balsamic Vinegar of Modena PGI
  6. Condimento al miele e tartufo bianco
    Condimento al Miele e Tartufo bianco
    Italian honey flavoured with White truffle and Bianchetto truffle
  7. Miele di Acacia Apicoltura Cazzola
    Miele di acacia
    Delicate honey collected in Piedmont, Lombardy and in the Appennines
  8. Miele di Acacia con Tartufo Apicoltura Cazzola
    Miele di Acacia e Tartufo
    Acacia Honey flavored with truffle
  9. Miele di Corbezzolo Apicoltura Cazzola
    Miele di corbezzolo
    Honey collected in Sardinia
  10. Miele di Lavanda Apicoltura Cazzola
    Miele di lavanda
    Honey collected in Sardinia and Liguria
  11. Miele Millefiori Apicoltura Cazzola
    Miele Millefiori
    Multifloral honey collected in Italy
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.