Fish

(30)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Acciughe Cantabriche in olio d'oliva
    Acciughe Cantabriche in olio d'oliva
    Cantabrian anchovies in olive oil, in 50 g tin
  2. Acciughe Cantabriche in olio di girasole
    Acciughe Cantabriche in sunflower oil
    Cantabrian anchovies in sunflower oil
  3. Filetti di Acciuga al Tartufo
    Filetti di Acciuga al Tartufo
    Meaty anchovy fillets preserved in oil and summer truffle, in 580 g fo...
  4. Filetti di Acciuga al Tartufo
    Filetti di Acciuga al Tartufo
    Meaty Mediterranean anchovy fillets preserved in oil and summer truffle
  5. New
    Filetti di acciughe all'olio d'oliva
    Filetti di acciughe all'olio d'oliva
    Anchovies caught in the Mediterranean and processed fresh; in olive oil
  6. New
    Filetti di acciughi all'olio extra vergine di oliva biologico
    Filetti di acciughi all'olio extra vergine di oliva biologico
    Anchovy fillets caught in the Mediterranean Sea in organic evo oil
  7. FIletti di Alici Acquapazza
    FIletti di Alici Acquapazza
    Anchovies fished in the Gulf of Salerno, preserved in oil
  8. product 95952
    Filetti di alici in olio di semi di girasole
    Anchovies caught in the Mediterranean, perfect for cooking
  9. New
    Filetti di sgombro all'olio d'oliva
    Filetti di sgombro all'olio d'oliva
    200 g jar of mackerel fillets in olive oil
  10. Filetto di Sgombro affumicato
    Filetto di Sgombro affumicato
    Smoked mackerel fillet, ready to eat
  11. Bottarga di Muggine
    Bottarga di Muggine
    Mullet roe worked in Cabras, in pieces of approx 100 g
  12. Bottarga di Muggine grattugiata
    Bottarga di Muggine - grated
    Grated bottarga produced with imported mullets eggs worked in Cabras
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.