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Typology
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  • Alphabetical order
  1. Salmone Scozzese intero
    Salmone Scozzese whole
    Superior quality Scottish salmon, delicately cold smoked
  2. Salmone Selvaggio Red King - astuccio da 80 g
    Salmone Selvaggio Red King in case
    Red King wild salmon, cold smoked, ready to use
  3. Salmone Selvaggio Sockeye
    Salmone Selvaggio Sockeye 600 g
    Wild salmon with brilliant red meat
  4. Salmone Scozzese Preaffettato
    Scottish Sliced Salmon
    Superior quality Scottish salmon, delicately cold-smoked, preaffected
  5. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 100 ml bottle
  6. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 50 ml bottle
  7. Colatura di Alici di Cetara
    Colatura di Alici
    Traditional anchovy sauce produced in Cetara, in 250 ml bottle
  8. FIletti di Alici Acquapazza
    FIletti di Alici Acquapazza
    Anchovies fished in the Gulf of Salerno, preserved in oil
  9. Alici marinate
    Filetti di alici marinate
    Marinated anchovy fillets, ready to use
  10. Filetto di Sgombro affumicato
    Filetto di Sgombro affumicato
    Smoked mackerel fillet, ready to eat
  11. Aringa  Affumicata Sciocca
    Smoked Herring - Aringa Affumicata Sciocca
    Herring slightly salted and smoked by Friultrota
  12. Bottarga di Muggine
    Bottarga di Muggine
    Mullet roe worked in Cabras, in pieces of approx 100 g
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