Dressing

(19)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Olio EVO Fratepietro
    Olio EVO Fratepietro
    Sophisticated blend of Coratina and Cerignola, with a slightly fruity ...
  2. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  3. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  4. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
  5. Il Pesto di Melanzane Secche
    Il Pesto di Melanzane Secche
    Pesto made with aubergines and green pistachio from Bronte DOP
  6. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
  7. Il Pesto di Pomodori Secchi
    Il Pesto di Pomodori Secchi
    Pesto made from naturally sun dried tomatoes
  8. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
  9. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
  10. La Gialla - Passata di pomodoro
    La Gialla - Passata di pomodoro
    Artisanal tomato sauce made with yellow tomatoes
  11. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia, in smaller format
  12. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di Pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.