Dressing

(27)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Olio EVO Fratepietro
    Olio EVO Fratepietro
    Sophisticated blend of Coratina and Cerignola, with a slightly fruity ...
  2. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  3. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  4. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
  5. Il Pesto di Melanzane Secche
    Il Pesto di Melanzane Secche
    Pesto made with aubergines and green pistachio from Bronte DOP
  6. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
  7. Il Pesto di Pomodori Secchi
    Il Pesto di Pomodori Secchi
    Pesto made from naturally sun dried tomatoes
  8. Pesto di Pra' in confezione da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP and garlic
  9. Pesto genovese - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional pesto according to the typical Genoese recipe
  10. Pesto di Basilico Genovese DOP - Pesto di Prà
    Il Pesto di Prà - Pesto Genovese
    Traditional Pesto produced with Basilico Genovese DOP
  11. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  12. Pesto senz'aglio - Pesto di Pra
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.