Dressing

(27)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Olio EVO Fratepietro
    Olio EVO Fratepietro
    Sophisticated blend of Coratina and Cerignola, with a slightly fruity ...
  2. Aceto Dogado di Venezia Vinagro Delicato
    Vinagro
    A Venetian red wine vinegar, produced following an ancient recipe
  3. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  4. Crema di radicchio biologico
    Crema al Radicchio Rosso
    Radicchio cream, ideal as a sauce for pasta, lasagna or on pizza
  5. Crema di radicchio biologico
    Crema di Radicchio Bio
    Radicchio cream perfect as sauce for pasta and lasagne or on a pizza
  6. Cremasugo di zucca biologica
    Crema di zucca
    Pumpkin cream boiled, in a 600 g bag, ideal base for recipes
  7. Crema di zucca Bio
    Crema di zucca violina bio
    Boiled pumpkin cream, perfect with gnocchi and risotto, or over pizza
  8. Cren - Crema di Rafano
    Cren - Crema di Rafano
    Cren prepared according to the traditional recipe, only with horseradi...
  9. Il Pesto dei Contadini
    Il Pesto dei Contadini
    Pesto made with a mix of dried vegetables
  10. Il Pesto di Carciofi
    Il Pesto di Carciofi
    Artichoke-based pesto, ideal for seasoning a first course
  11. Il Pesto di Melanzane Secche
    Il Pesto di Melanzane Secche
    Pesto made with aubergines and green pistachio from Bronte DOP
  12. Il Pesto di Olive Leccine
    Il Pesto di Olive
    Pasta sauce made with Leccine and Celline olives
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.