Dressing

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  1. Pesto di Pra' senza aglio da 1 kg
    Il Pesto di Prà - Pesto without garlic
    Similar to the classic pesto but produced without garlic
  2. Impepata di Cacio
    Impepata di Cacio
    Cream made with Pecorino Romano, Grana Padano PDO, butter and pepper
  3. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Artisan tomato sauce produced with fresh cherry tomatoes
  4. La 'dolce' passata di pomodoro ciliegino
    La Dolce - Passata di Pomodoro Ciliegino
    Tomato sauce produced in an artisanal way with fresh cherry tomatoes
  5. La Gialla - Passata di pomodoro
    La Gialla - Passata di pomodoro
    Artisanal tomato sauce made with yellow tomatoes
  6. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di Pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia
  7. La Rustica - Passata di Pomodoro
    La Rustica - Passata di pomodoro
    Artisan tomato sauce produced in Apulia, in smaller format
  8. Maionese Classica Biologica
    Maionese Classica Biologica
    Mayonnaise made without gluten and preservative
  9. Ketchup Classico bio
    Organic Classic Ketchup
    Ketchup organic, without gluten and preservatives
  10. Ketchup classico Bio Monoporzione
    Organic Classic Ketchup Monoportion
    Organic ketchup made without gluten and without preservatives
  11. Salsa al Pepe Verde bio
    Organic Green Pepper Mayonnaise
    Flavored sauce, organic, gluten-free and lactose-free
  12. Ketchup Barbecue bio
    Organic Ketchup Barbecue
    Ketchup organic, without gluten and preservatives
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