Dressing

(70)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Olio Extravergine di Oliva biologico La Majatica
    Olio Extravergine di Oliva biologico La Majatica
    Majatica variety oil produced by Frantoio Valluzzi in Basilicata
  2. product 93611
    Olio extravergine di oliva L' Italiano
    Extra virgin olive oil cold pressed, from olives cultivated in south I...
  3. Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Extra Vecchio
    Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP
    The Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP, guaranteed by the Cons...
  4. Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Affinato
    Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Affinato
    The Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP, guaranteed by the Cons...
  5. Aceto Balsamico di Modena IGP 'L'Acetaia di Nonna Italia'
    Balsamic Vinegar of Modena - Nonna Italia
    The basic Balsamic Vinegar of Modena PGI, perfect for salad dressing
  6. Aceto Balsamico di Modena IGP 'L'acetaia di Nonno Guido'
    Balsamic Vinegar of Modena IGP - Aged
    Balsamic Vinegar PGI produced exclusively in the territory of Modena p...
  7. Aceto Balsamico di Modena IGP 'Antica'
    Balsamic Vinegar of Modena IGP - Antica
    Balsamic Vinegar of Modena PGI produced with a unique blend
  8. Balsamico Bianco Biologico
    Balsamico Bianco - Organic
    Refined and delicate dressing that enhances and enriches the dishes
  9. Condimento alimentare all'Aceto Balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Condimento alimentare all'aceto balsamico di Modena IGP Riserva Gourmet
    Dressing aged like the Traditional Balsamic Vinegar of Modena
  10. Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Crema all'Aceto Balsamico di Modena IGP
    Cream with Balsamic Vinegar of Modena PGI, ideal to decorate the plates
  11. Battuto alla Pizzaiola
    Battuto alla Pizzaiola
    Creamy patè produced with sun dried tomatoes, onions, capers and olives
  12. Crema di radicchio biologico
    Crema al Radicchio Rosso
    Radicchio cream, ideal as a sauce for pasta, lasagna or on pizza
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.