Cheese

(46)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Mandarone Recco
    Mandarone Recco
    A selection of the classic Provolone aged 16/18 months
  2. Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Ciliegine di Bufala Campana DOP LadyBù
    Bocconcini of Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  3. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  4. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù
    Mozzarella di Bufala Campana DOP produced in Lazio region
  5. Mozzarella di Bufala Campana DOP LadyBù affumicata
    Smoked Mozzarella di Bufala Campana DOP Ladybu
    Smoked mozzarella produced with raw buffalo's milk
  6. New
    Burro Trentino 250g
    Burro Trentino 250 g
    Butter produced with cream coming from the production of Parmigiano Re...
  7. Panna Fresca Dobbiaco
    Fresh cream Dobbiaco
    Fresh pasteurized non-homogenized cream
  8. Dobbiaco Originale in Stanga
    Dobbiaco Originale in Stanga
    Mild cow's milk cheese, perfect on the grill
  9. Dobbiaco alle erbe
    Formaggio alle Erbe "Latte Fieno STG"
    Herb-flavored South Tyrolean cheese, excellent for grilling
  10. Ortus - Latte fieno
    Ortus "Latte Fieno STG"
    Soft cheese perfect for melting and produced with milk from cows fed w...
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.