Cheese

(66)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. product 31705
    Pecorino Canestrato Stagionato
    Large pecorino cheese made from 100% Sicilian sheep's milk
  2. Pecorino Crotonese Fresco
    Pecorino Crotonese DOP Fresco
    Fresh Pecorino produced in Calabria
  3. Pecorino Crotonese Semiduro
    Pecorino Crotonese DOP Semiduro
    A raw milk pecorino, produced according to traditions dating back to X...
  4. Pecorino Debbene Biologico
    Pecorino Debbene Biologico
    An organic cheese produced with sheep's milk from Sardinian sheeps
  5. Pecorino di Osilo
    Pecorino di Osilo
    A small pecorino form Sardinia, which is also a Slow Food Presìdia
  6. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  7. Pecorino di Pienza al Pepe Nero
    Pecorino di Pienza al Pepe Nero
    Pecorino with pepper produced by Cugusi in Pienza
  8. Pecorino Stagionato in Foglie di Noce
    Pecorino di Pienza Foglie di Noce
    Tuscan pecorino matured in walnut leaves
  9. Pecorino Fresco di Pienza
    Pecorino di Pienza Fresco
    A fresh, soft pecorino produced in Val d'Orcia, in Tuscany
  10. Pecorino Semistagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza Rosso
    The typical red rind Pecorino of Pienza, treated with tomato sauce
  11. Pecorino Stagionato di Pienza
    Pecorino di Pienza stagionato
    The typical aged Pecorino of Pienza, treated on the rind with olive oil
  12. Pecorino Formano Biologico
    Pecorino Formano Biologico
    A Pecorino made with organic raw milk
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.