Cheese

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  1. product 30913
    Robiola nelle Foglie di Castagno
    Robiola made with goat's raw milk and matured in chestnut leaves
  2. Robiola di Roccaverano DOP affinata
    Robiola of Roccaverano DOP affinata
    Roccaverano DOP prodotto con latte caprino crudo stagionata per circa ...
  3. product 31622
    Sissi
    Raw goat's milk tometta by Unteregger
  4. Stracchino di capra Qualità Oro
    Stracchino di capra Qualità Oro
    Goat's stracchino with vegetable rennet
  5. Uovo di capra
    Uovo di Capra
    Goat egg-shaped robiola with goat's heart with saffron
  6. product 30639
    Bufala al Glera
    Buffalo milk caciottona in portions, refined with marc from Glera grapes
  7. Caciottona di Bufala al Glera
    Caciottona di Bufala al Glera
    Buffalo's milk cheese, aged with pomace and wine from Glera grapes
  8. product 30643
    Capra al Traminer
    Handy portions of Treminer-ripened hard paste goat cheese
  9. Dolce Paradiso al Pistacchio
    Dolce Paradiso al Pistacchio
    Preparation based on Gorgonzola, mascarpone and chopped pistachio in l...
  10. Formaggio "Tatie" con Vermouth
    Formaggio "Tatie" con Vermouth Vasetto
    Erborinato "Tatie" cremoso con Vermouth
  11. product 30835
    Formaggio "Tatie" with Vermouth Vasetto
    Creamy blue cheese mixed with mascarpone and Vermouth
  12. Formaggio Grotta del Caglieron
    Formaggio Grotta del Caglieron Bio
    Cheese aged for at least 60 days in natural caves Grotte del Caglieron
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