Cheese

(80)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. product 30913
    Robiola nelle Foglie di Castagno
    Robiola made with goat's raw milk and matured in chestnut leaves
  2. Robiola di Roccaverano DOP affinata
    Robiola of Roccaverano DOP affinata
    Roccaverano DOP prodotto con latte caprino crudo stagionata per circa ...
  3. product 31622
    Sissi
    Raw goat's milk tometta by Unteregger
  4. Stracchino di capra Qualità Oro
    Stracchino di capra Qualità Oro
    Goat's stracchino with vegetable rennet
  5. Uovo di capra
    Uovo di Capra
    Goat egg-shaped robiola with goat's heart with saffron
  6. Beaufort AOC - Alpage de Plan Pichu
    Beaufort AOP - Alpage de Plan Pichu
    A great mountain cheese, produced in Haute-Savoie region
  7. Beaufort AOC Chalet d'Alpage
    Beaufort AOP Chelet d'Alpage
    A great mountain cheese, produced in Haute-Savoie region
  8. Toma ossolana di alpeggio Bettelmatt
    Bettelmatt di Bettelmatt Cheese
    Piemontese cheese produced with alpine milk from Bruna cows
  9. Brie de Meaux AOC Courtenay
    Brie de Meaux AOC Courtenay
    The classic Brie de Meaux cut in half-moon, produced with raw cow's milk
  10. Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno d'alpeggio DOP, Presidio Slow Food
  11. Castelmagno di Montagna DOP stagionato
    Castelmagno di Montagna DOP stagionato
    Piedmontese DOP mountain cheese, aged at least 6 months
  12. Castelmagno di Montagna DOP
    Castelmagno DOP fresco di Montagna
    Piedmontese DOP mountain cheese, aged at least 2 months
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.