Cheese

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  1. Rascard
    Rascard Cheese
    Mountain cheese with a soft paste and a washed rind
  2. Reblochon de Savoie AOC Fermier Paccard
    Reblochon Savoie AOP Fermier
    A handmade Reblochon affiné by Joseph Paccard
  3. Saporito delle Valli Fresco
    Saporito delle Valli - Milk cheese
    Cow's milk cheese, soft, springy with a washed rind
  4. product 31093
    Stracchino All'antica delle Valli Orobiche
    Lombard Slow Food Presidium produced with raw milk and aged in the cellar
  5. Taleggio DOP
    Taleggio DOP
    DOP cheese with soft paste and washed rind
  6. Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Traditional Taleggio with washed rind and soft texture
  7. product 21254
    Taleggio DOP Latte Crudo 'Premium'
    Great Lombard DOP with washed rind produced with local raw milk
  8. Taleggio DOP Piacere Naturale
    Taleggio DOP Piacere Naturale
    A Taleggio that recalls the traditional one
  9. Taleggio Morbido Valsassina DOP
    Taleggio DOP Valsassina
    A soft and delicate version of Taleggio
  10. Taleggio DOP La Baita Tradizionale
    Taleggio La Baita DOP
    Soft, full cream cow's milk, washed rind cheese
  11. Toma della Valle di Gressoney
    Toma della Valle di Gressoney
    Raw milk cheese with washed rind, produced in summer over 2200 meters ...
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