Cheese

(22)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Bagoss di Bagolino
    Bagoss di Bagolino
    A cheese produced in Bagolino, a Slow Food Presidium
  2. Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Asiago d'allevo DOP Stravecchio
    Rare cheese aged 18 months; Slow Food Presidium
  3. Asiago Pressato DOP - Prodotto della Montagna
    Asiago Pressato DOP - Prodotto della Montagna
    A particular selection of Asiago Pressato PDO produced in the mountains
  4. Formaggio Malga Verde
    Formaggio Malga Verde
    Typical Malga cheese produced in the summer
  5. New
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    Monte Veronese d'allevo DOP Latte di Malga
    PDO alpine cheese aged for at least 12 months, with a very ancient tra...
  6. Formaggio di Malga Campoluzzo Superiore
    Malga Campoluzzo - Sapori di Malga
    Alpage cheese produced with raw milk
  7. Pecorino di Osilo stagionato
    Pecorino di Osilo stagionato
    A small pecorino from Sardinia, Slow Food Presidium
  8. Toma ossolana di alpeggio Bettelmatt
    Bettelmatt di Bettelmatt Cheese
    Piemontese cheese produced with alpine milk from Bruna cows
  9. Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno di Alpeggio DOP
    Castelmagno d'alpeggio DOP, Presidio Slow Food
  10. Storico Ribelle Estate 2018
    Storico Ribelle Estate 2018
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
  11. Storico Ribelle Estate 2019
    Storico Ribelle Estate 2019
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
  12. Storico Ribelle Estate 2020
    Storico Ribelle Estate 2020
    Great cheese produced directly in the pastures; Slow Food Presidium
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.