Meat & Charcuterie

(14)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Fetta reale di casa Norcia
    Fetta reale di casa Norcia
    A specialty of Perticoni family, obtained by the pig thigh fresh debon
  2. Prosciutto di Norcia IGP
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  3. Prosciutto di Norcia IGP s/osso addobbo
    Prosciutto di Norcia IGP
    The typical Norcia ham, sweet, slightly sapid
  4. Filetto Lardellato
    Filetto Lardellato
    Produced in the village of Cisternino in the Itria Valley by the Santo...
  5. Capocollo di Martina Franca affumicato
    Capocollo di Martina Franca
    A typical cold cut of Apulia region, pleasantly smoked
  6. 'Nduja di Spilinga
    'Nduja di Spilinga
    One of the most typical Calabrian cured meat
  7. 'Nduja di Spilinga in vasetto
    'Nduja di Spilinga - glass jar
    Typical spreadable Calabrian cured meat
  8. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  9. Musciska Fattibene
    Musciscka
    Pork tenderloin sliced, spiced and dried
  10. Spianata Calabrese Piccante
    Spianata Calabrese Piccante
    Spicy salame from Calabria with a typical flat shape
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.