Meat & Charcuterie

(11)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    A cured ham produced from Nero dei Nebrodi pigs wild raised for two year
  2. Lardo di Suino Nero dei Nebrodi
    Lardo di Suino Nero dei Nebrodi
    Lard from Nebrodi Black Pig produced in the North East of Sicily
  3. Guanciale di Suino Nero dei Nebrodi
    Guanciale di Suino Nero dei Nebrodi
    Cheek lard from Nebrodi Black Pig produced in the North East of Sicily
  4. Salame di Suino Nero dei Nebrodi
    Salame di Suino Nero dei Nebrodi
    Salami produced from Nebrodi Black Pig in Sicily
  5. Salsiccia curva di Suino Nero dei Nebrodi
    Salsiccia curva di Suino Nero dei Nebrodi
    Cured sausage produced from Nebrodi Black Pig in Sicily
  6. 'Nduja di Spilinga
    'Nduja di Spilinga
    One of the most typical Calabrian cured meat
  7. 'Nduja di Spilinga in vasetto
    'Nduja di Spilinga - glass jar
    Typical spreadable Calabrian cured meat
  8. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  9. Spianata Calabrese Piccante
    Spianata Calabrese Piccante
    Spicy salame from Calabria with a typical flat shape
  10. Ventricina Calabrese Rossa Piccante
    Ventricina Calabrese Piccante
    A typical hot salami produced in Calabria
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.