Meat & Charcuterie

(16)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    Prosciutto di Suino Nero dei Nebrodi
    A cured ham produced from Nero dei Nebrodi pigs wild raised for two year
  2. Filetto Lardellato
    Filetto Lardellato
    Produced in the village of Cisternino in the Itria Valley by the Santo...
  3. Lardo di Suino Nero dei Nebrodi
    Lardo di Suino Nero dei Nebrodi
    Lard from Nebrodi Black Pig produced in the North East of Sicily
  4. Guanciale di Suino Nero dei Nebrodi
    Guanciale di Suino Nero dei Nebrodi
    Cheek lard from Nebrodi Black Pig produced in the North East of Sicily
  5. Capocollo di Martina Franca affumicato
    Capocollo di Martina Franca
    A typical cold cut of Apulia region, pleasantly smoked
  6. Salame di Suino Nero dei Nebrodi
    Salame di Suino Nero dei Nebrodi
    Salami produced from Nebrodi Black Pig in Sicily
  7. Salsiccia curva di Suino Nero dei Nebrodi
    Salsiccia curva di Suino Nero dei Nebrodi
    Cured sausage produced from Nebrodi Black Pig in Sicily
  8. 'Nduja di Spilinga
    'Nduja di Spilinga
    One of the most typical Calabrian cured meat
  9. 'Nduja di Spilinga in vasetto
    'Nduja di Spilinga - glass jar
    Typical spreadable Calabrian cured meat
  10. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  11. Musciska Fattibene
    Musciscka
    Pork tenderloin sliced, spiced and dried
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.