Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Culatello in corda
    Culatello in corda
    A culatello produced in the province of Mantova
  2. Culatello Pelato Lusetti due metà
    Culatello Pelato Lusetti due metà
    A Culatello prepared with national thighs produced in the province of ...
  3. Fiocco di Prosciutto in Corda Lusetti
    Fiocco di Prosciutto Lusetti
    Gourmet Prosciutto made from carefully selected meat of finest quality
  4. Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Mezza Luna di Spalla Grigio Casentino
    Cured shoulder from Grigio del Casentino pig breed
  5. Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Slow Food Presidium, obtained from wild bred Grigio del Casentino pigs
  6. Prosciutto del Casentino Addobbo
    Prosciutto del Casentino con osso - Presidio Slow Food
    Raw ham from wild pigs of the Grigio Casentino breed, lightly smoked
  7. Prosciutto di cervo senza osso extra
    Prosciutto di Cervo
    Dry cured stag boned and aged according to a Tuscan tradition.
  8. Prosciutto di Cinghiale disossato
    Prosciutto di Cinghiale
    Dry cured boned boar produced in Tuscany according to tradition.
  9. Prosciutto Stagionato di Cinta Senese Biologico
    Prosciutto Stagionato da "Cinta Senese DOP " Biologico
    Prosciutto from Cinta Senese pigs, aged 18 months, organic
  10. Black Angus Affumicato
    Black angus affumicato
    Slightly smoked Black Angus beef
  11. Manzo Affumicato
    Manzo affumicato
    Topside of Black Angus beef marinated, slightly smoked and cured to pe...
  12. Speck di Cinghiale
    Speck di Cinghiale
    Boar speck accurately aged
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