Meat & Charcuterie

(290)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. product 79069
    Paleta 100% Iberico de Cebo de Campo
    Boneless shoulder obtained by pigs of breed 100% Iberian
  2. New
    product 79084
    Paleta Mangalica disossata
    Boneless Hungarian Mangalica pork shoulder
  3. New
    product 79280
    Prosciutto Crudo "Gran Riserva Marca Maria" - disossato
    Ham produced in Veneto, matured for at least 18 months
  4. Prosciutto Crudo Affumicato di Montagna addobbo
    Prosciutto Crudo Affumicato di Montagna addobbo
    Smoked gently ham produced in Friuli Venezia Giulia
  5. Prosciutto crudo Cuor di Casa 30 mesi addobbo
    Prosciutto crudo Cuor di Casa con osso 30 mesi
    Casa Graziano raw ham, aged at least 30 months
  6. product 79166
    Prosciutto crudo Cuor di Casa con osso 30 mesi
    Casa Graziano raw ham, aged at least 30 months
  7. Prosciutto Crudo di Parma DOP disossato 'Il Ghinaldo'
    Prosciutto Crudo di Parma DOP disossato 'Il Ghinaldo'
    Prosciutto di Parma DOP seasoned for 16-18 months Casa Graziano
  8. Prosciutto Crudo di Parma DOP Disossato Pressato 'Il Ghinaldo'
    Prosciutto Crudo di Parma DOP Disossato Pressato 'Il Ghinaldo'
    Prosciutto di Parma DOP sesasoned for 16-18 months by Casa Graziano
  9. Prosciutto Crudo di San Daniele DOP - Fogolar
    Prosciutto Crudo di San Daniele DOP - Fogolar
    The typical Prosciutto di San Daniele, cured at least for 18 months
  10. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto crudo aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  11. Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele con osso - selezione Zuanon
    Bone-in prosciutto crudo, aged 24 months and selected by Cantina Zuanon
  12. Prosciutto Crudo San Daniele addobbo - selezione Zuanon
    Prosciutto Crudo San Daniele DOP addobbo - selezione Zuanon
    Decorative raw ham, aged for 20 months and selected by Cantina Zuanon
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.