Meat & Charcuterie

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Typology
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  1. Roast Beef all'inglese di Sottofesa
    Roast Beef all'inglese di Sottofesa
    English-cooked beef rump, ready to use
  2. Mortadella al Cinghiale
    Mortadella con Cinghiale
    A Mortadella produced with Italian meat from wild boar
  3. product 79131
    Salame di Cinghiale
    Wild boar salami made with carefully selected wild boar meat
  4. Salame al Cinghiale
    Salame di Cinghiale
    Boar salami produced according to a Tuscan tradition
  5. Salamino al Capriolo
    Salamino al Capriolo "Riserva Roen"
    Small salame made with roe deer meat cured for at least 60 days
  6. Salamino al Cervo
    Salamino al Cervo "Riserva Roen"
    Small salame made with venison meat cured for at least 60 days
  7. Salamino al Cinghiale
    Salamino al Cinghiale "Riserva Roen"
    Small salame made with wild boar meat cured for at least 60 days
  8. Bresaola
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  9. Bresaola Punta d'Anca Intera
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  10. Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Typical Bresaola della Valtellina IGP, in half
  11. Brasaola di carne fresca punta d'anca
    Bresaola di Carne fresca Punta d'Anca
    Bresaola obtained by the processing of punta d'anca muscles
  12. product 82354
    Bresaola Di Montagna
    Artisan Bresaola produced by Fratelli Corrà in Trentino
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