Meat & Charcuterie

(27)
View as Grid List
per page
Typology
  • Typology
  • Alphabetical order
  1. 'Nduja di Spilinga in budello 'Orba'
    'Nduja di spilinga in budello (orba)
    Typical and spicy Calabrian cured meat
  2. Salsiccia Stagionata Napoli Piccante
    Salsiccia Stagionata Napoli Spicy
    Pork sausage with a decidedly spicy flavor with notes of paprika
  3. Spianata Calabrese Piccante
    Spianata Calabrese Piccante
    Spicy salame from Calabria with a typical flat shape
  4. Ventricina Calabrese Rossa Piccante
    Ventricina Calabrese Piccante
    A typical hot salami produced in Calabria
  5. Bresaola
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  6. Bresaola Punta d'Anca Intera
    Bresaola
    Half bresaola perfect for the food service
  7. Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Bresaola della Valtellina IGP punta d'anca oro
    Typical Bresaola della Valtellina IGP, in half
  8. Brasaola di carne fresca punta d'anca
    Bresaola di Carne fresca Punta d'Anca
    Bresaola obtained by the processing of punta d'anca muscles
  9. Bresaola della Valtellina IGP Punta d'Anca Oro
    Bresaola from Valtellina IGP
    The typical Bresaola from Valtellina IGP, produced with the tip of hip...
  10. Bresaola Punta d'Anca Extra
    Bresaola Punta d'Anca Arte e Virtù
    Excellent bresaola produced in Valtellina by the Lazzeri Alessandro
  11. Bresaola punta d'anca gourmet
    Bresaola punta d'anca gourmet
    Bresaola of fresh meat from Charolaise breed beef
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.